Bajioiden resepti

Teksti: Katja Kari

RuokaAfrikkaEteläinen AfrikkaMosambik

Papuja (kikherneitä tai ruskeita papuja)
kevätsipulinvarsia, valkosipulia, chilijauhetta, suolaa
ruokaöljyä

Tee näin:

1. Liota papuja runsaassa vedessä yön yli.
2. Pilko sipulinvarret pieneksi silpuksi ja paista ne öljyssä. Murskaa muutama valkosiopulinkynsi.
3. Jauha pavut massaksi, ja sekoita tahnaan maun mukaan suolaa, valkosipulia ja/tai chilijauhetta.
4.Muotoile papumössöstä lituskoita kakkaroita, ja paista ne öljyssä. Tarjoa tuoreen sämpylän välissä.


Nyt kun olet täällä...

... meillä on pieni pyyntö. Olemme laittaneet kaikki juttumme ilmaiseksi verkkoon, jotta mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan korkealuokkaisesta journalismista. Lisätulot auttaisivat meitä kuitenkin tekemään entistä parempaa lehteä. Pyydämmekin, että tilaisit Maailman Kuvalehden printtiversion. Lehti on edullinen, ja samalla tuet tärkeää työtä oikeudenmukaisen maailman puolesta. Jos printti ahdistaa siksi, että maksullinen lehti on aina pakko lukea kannesta kanteen tai että sen takia pitää kaataa puita, laita läpykkä kiertoon mahdollisimman monelle ystävälle, sukulaiselle, tuntemattomalle. Pidemmittä puheitta, siirry tilaussivulle. Kiitos!