
Kumpi määrää tulevaisuuden suunnan: ihminen vai tekoäly?
Onko syytä iloita internetin ja kännyköiden leviämisestä köyhimpiinkin yhteisöihin, jos se vain vahvistaa muutaman jättiyhtiön liiketoimintaa?
Onko syytä iloita internetin ja kännyköiden leviämisestä köyhimpiinkin yhteisöihin, jos se vain vahvistaa muutaman jättiyhtiön liiketoimintaa?
Jos somessa esitetty julkinen kritiikki niputetaan cancel-kulttuuriksi, uhkaa keskustelu yritysten vastuullisuudesta jäädä taka-alalle.
Piispa Teemu Laajasalon rikostuomio muistuttaa meitä siitä, että kirkko on läpeensä inhimillinen instituutio, kirjoittaa valtiotieteiden tohtori Henni Alava AntroBlogin uutiskommentissa.
Sujan Klawal haluaa asua Euroopassa. Portugali on tehnyt hänelle tarjouksen: seitsemän vuotta vadelmien keruuta ja hän saa palkaksi EU:n passsin.
Salaliittoteoriat luonnonlääkinnän hyötyjä peittelevästä ilkeästä lääketeollisuudesta elävät sitkeästi. Oikeasti lääketiedettä ei ohjaile mikään mystinen ”iso käsi”, vaan tieteen kansainväliset periaatteet, Karoliina Knuuti kirjoittaa.
Suuret katastrofit ylittävät uutiskynnyksen toisin kuin pitkäkestoisemmat kriisit”, WWF Suomen yksityisvarainhankinnan johtaja Tarja Hakala sanoo.
Petra Laiti haluaa, että jonain päivänä saamelaisten ei enää tarvitse opettaa valtaväestölle, keitä he ovat.
Jäämeren rata tappaisi saamelaisten poronhoidon, elämäntavan ja kulttuurin. Silti sitä ajetaan vimmalla eteenpäin.
Ugandan hallitus ei juurikaan säätele yritysten toimintaa, vaikka kansainvälisesti yritysvastuun sääntelyssä on otettu isoja edistysaskelia. Maailma kylässä -festivaalille saapuva ihmisoikeustaistelija haluaa tälle lopun.
SOK:n vastuullisuusjohtaja haluaa auttaa Suomen suurimman kauppaketjun asiakkaita vastuulliseen kuluttamiseen.